На КПВВ вибухнула граната: загинув прикордонник

Читать на русском
У Донецькій області в результаті розриву гранати загинув військовослужбовець Краматорського прикордонного загону, ще один отримав поранення.

У Донецькій області в результаті розриву гранати загинув військовослужбовець Краматорського прикордонного загону, ще один отримав поранення.

Рубана затримали з арсеналом зброї на КПВВ «Майорськ»Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що на КПВВ Майорськ було затримано з арсеналом зброї керівника Центру звільнення полонених Володимира Рубана.

Як повідомляє «Слово і Діло», за даними Держприкордонслужби в одному з бліндажів у прикордонного наряду, який здійснював прикриття та охорону КПВВ «Майорське», поки з невідомих причин, здетонувала ручна осколкова граната.

У результаті двоє військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Постраждалим була оперативно надана первинна медична допомога і організована доставка в Бахмутську центральну міську лікарню.

«На жаль, один з прикордонників 1996 року народження від отриманих поранень помер в лікарні, стан іншого - середньої тяжкості. Призначено спеціальне розслідування, встановлюються всі обставини трагічного випадку», - повідомили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, за минулу добу, 17 березня, зафіксовано 1 обстріл українських позицій на донецькому напрямку.

Раніше ОБСЄ підрахувала кількість вибухів на Донбасі за добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: