Сніговий полон: транспорт у Києві зупинився, на допомогу залучені рятувальники

Читать на русском
У зв'язку з хуртовиною громадський транспорт у Києві їздить з відхиленням від розкладу до 25 хвилин.

У зв'язку з хуртовиною громадський транспорт у Києві їздить з відхиленням від розкладу до 25 хвилин.

Про це повідомляє прес-служба Комунального підприємства Київпастранс, пише «Слово і Діло».

Синоптик розповіла про нові морози в УкраїніПротягом найближчих семи днів на території України очікується порівняно тепла погода, проте згодом повернуться морози.

На всіх маршрутах введено оперативне положення №2, що передбачає рух громадського транспорту з відхиленням від розкладу.

з 16 до 19 березня у столиці введено обмеження на в'їзд великовагового та великовантажного транспорту. Режим буде діяти до окремого розпорядження, враховуючи погодні умови і ситуацію на дорогах.

З ночi суботи 260 одиниць снігоприбиральної технiки та бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорацiї Київавтодор працюють на вулицях Києва, повідомляє прес-служба підприємства.

Також водіїв закликають не залишати власнi автiвки обабiч вулиць та дорiг, адже це створює значнi перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання столицi вiд снiгу.

Зокрема до патрулювання проблемних ділянок засніженого Києва долучилися рятувальники, надаючи допомогу водіям транспортних засобів.

Як повідомляє Держслужби з надзвичайних ситуацій, рятувальники несуть службу в звичному режимі – 24 години на добу,

Аби не допустити ускладнення руху на автошляхах, рятувальники чергують на проблемних ділянках доріг (на спусках, підйомах) а саме: на вул. Олени Теліги та на вул. Академіка Заболотного.

Нагадаємо, у Волинській області внаслідок погіршення погодних умов в суботу, 17 березня, сталося знеструмлення 19 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: