Аварія на канатній дорозі в Грузії: у підйомника з людьми відмовили гальма – відео

Читать на русском
У Грузії на курорті Гудаурі через відмову гальм канатна дорога зробила аварійну зупинку і почала рухатися в зворотному напрямку, внаслідок чого постраждали щонайменше 10 осіб.

У Грузії на курорті Гудаурі через відмову гальм канатна дорога зробила аварійну зупинку й почала рухатися в зворотному напрямку, внаслідок чого постраждали щонайменше 10 осіб.

Як інформує «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 16 березня, повідомляє Грузія Online.

Увага! На відео є нецензурна лексика

Відзначено, що канатну дорогу вдалося зупинити лише через 1,5-2 хвилини.

«Згідно з попередньою інформацією, на гірськолижній трасі в Гудаурі канатна дорога зробила аварійну зупинку й почала рухатися в зворотному напрямку, внаслідок чого постраждали 10 осіб, які отримали травми середнього ступеня тяжкості», – йдеться в повідомленні компанії розвитку гірських курортів Міністерства економіки Грузії.

Відзначається, що на місце події прибули працівники лижного патруля, бригада швидкої допомоги, які перевезли постраждалих до амбулаторії Гудаурі.

Грузинська влада вже зв'язалася з компанією-виробником канатної дороги – «Доппельмаєр», щоб вони вислали своїх експертів для встановлення причин збою в роботі системи.

У компанії розвитку гірських курортів також заявили, що держава повністю покриє витрати на лікування потерпілих. Також повідомляється, що у зв'язку з цим фактом МВС Грузії вже почало розслідування.

Лавина в Карпатах. Рятувальники попередили туристівНа Прикарпатті зафіксували сходження снігової лавини. Збитків лавина не завдала. Ніхто не постраждав.

Раніше повідомлялося, що близько 13 тисяч туристів опинилися заблокованими на швейцарському гірськолижному курорті Церматт через сильний снігопад.

Також раніше в Швейцарії ураган зірвав пасажирський поїзд із рейок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: