Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 15 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Протягом минулої доби, 14 березня, вперше з початку встановленого опівночі 5 березня «всеохоплюючого перемир’я», на лінії фронту не було зафіксовано порушень режиму припинення вогню.

Російсько-окупаційні війська вчора не здійснили по нашим оборонним позиціям жодного провокаційного пострілу.

Наші захисники України з початку перемир’я, встановленого опівночі 5 березня, взагалі не застосовували зброю у відповідь на ворожі обстріли. Цим військовослужбовці Збройних Сил та інших військових формувань України, які виконують бойові завдання із оборони України в районі проведення АТО, демонструють, що поважають та неухильно дотримуються всіх попередніх домовленостей про встановлення режиму тиші на лінії фронту. При цьому підрозділи української армії, як і завжди, суворо дотримуються Мінських домовленостей, гарантуючи виконання усіх заходів з підтримання сталого припинення вогню.

Востаннє відсутність порушень режиму припинення вогню було зафіксовано на лінії фронту майже два місяці тому – 23 січня ц.р.

Вчорашня відсутність порушення режиму тиші з боку окупантів жодним чином не послаблює пильність наших захисників України. Ситуація по всій лінії розмежування сторін перебуває під контролем військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України – наших захисників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: