Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 14 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

Минулої доби обстановка на лінії зіткнення суттєвих змін не зазнала. Російсько-окупаційні війська продовжували порушувати режим перемир’я.

Усі 4 ворожих обстріли наших оборонних позицій визначені як прицільні.

Військовослужбовці Збройних Сил України вогонь у відповідь не відкривали.

Під час ворожого обстрілу на Донецькому напрямку один український захисник отримав бойове травмування. Його оперативно доставили до військового мобільного госпіталю, стан здоров’я військовослужбовця оцінюється як задовільний.

Напрямки:

Луганський напрямок

Минулої доби противник двічі порушив режим припинення вогню.

Перший обстріл наших позицій розпочався о п’ятій ранку в районі н.п. Луганське і тривав протягом години. Російсько-окупаційні війська вели вогонь зі станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Ще один ворожий обстріл, після 21:00, із автоматичного гранатомету та стрілецької зброї зафіксовано нашими військовими в районі села Залізне (колишнє Артемове).

Донецький напрямок

Минулої доби противник двічі відкривав вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Перший обстріл на цьому напрямку відбувся о 9 годині ранку в районі шахти Бутівка. Протягом 20 хвилин ворог вів вогонь зі стрілецької зброї.

Вдруге під ворожим обстрілом з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів опинилися наші військові в районі Пісків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: