Стала відома причина смерті Табакова (доповнено)

Читать на русском
У актора зупинилося серце, не впоравшись із запаленням. Табаков більше трьох місяців боровся з хворобою.

З 27 листопада Олег Табаков знаходився в Першій градській лікарні, інформація про його самопочуття надходила суперечлива.

Серце російського актора і режисера Олега Табакова не впоралося із запальним процесом в організмі.

Михалкову – ні: Мінкульт назвав нев'їзних артистівРежисеру Микиті Михалкову Міністерство культури за поданням Служби безпеки України заборонило відвідувати Київ.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомило видання Комсомольская правда.

«Можу тільки одне сказати: він пішов, не страждаючи», - додав у коментарі Московскому комсомольцу головний лікар Першої градської лікарні Москви, де помер актор, Олексій Свет.

Олег Табаков. За що любили і засуджували в Україні

Останні кілька місяців Олег Табаков провів в лікарні. Актор і режисер був госпіталізований ще 27 листопада минулого року.

Медики оцінювали стан Олега Табакова, як вкрай важкий. Про смерть художнього керівника МХТ імені Чехова Табакова повідомили 12 березня 2018 року.

Як відомо, Табаков підтримував антиукраїнську політику Путіна. Інтерв'ю російського видання «Вести» так і називалося: «Олег Табаков: Крим не має жодного стосунку до України». Серед іншого, в ньому можна почути, що «Крим повернувся до своєї сім'ї», що українці мали бути «розумнішими», не дискутувати, а сказати росіянам «вибачте нас, Христа ради, ми на халяву купилися», й що «Жодного стосунку Крим до України, залежної й незалежної, не має!».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: