До Києва прибув федеральний президент Австрії

Читать на русском
Александер Ван дер Беллен три дні перебуватиме з офіційним візитом в Україні на запрошення українського президента Петра Порошенка.

Федеральний президент Австрії Александер Ван дер Беллен прибув до Києва.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба у вівторок, 13 березня.

Порошенко відвідав Віденський бал: реакція соцмережПетро Порошенко цими днями перебував з офіційним візитом в Австрії. На запрошення президента країни Порошенко відвідав Віденський оперний бал.

«Ласкаво просимо в Україну, пане президент Ван дер Беллен, пані Дорис Шмідавер (дружина президента. - ред.), міністре закордонних справ Австрії Карин Кнейссль і вся австрійська делегаціє! Розпочався триденний візит», - написав дипломат у Twitter.

Щерба також додав: «Холодна погода, але теплий прийом у Києві!».

Раніше повідомлялося, Александер Ван дер Беллен 13-15 березня здійснить офіційний візит до України на запрошення президента Петра Порошенка.

У політичній частині його візиту заплановані зустрічі з президентом Порошенком і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. У центрі переговорів будуть стояти багатогранні двосторонні відносини, а також відносини з ЄС, ситуація на сході України і мінські домовленості. Заплановане також підписання угоди про співробітництво у сфері культури і освіти.

Раніше австрійський президент запрошував Порошенка на Віденський бал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: