Водіїв у Києві попередили про сильний туман

Читать на русском
Водіям рекомендують під час керування автомобілем в тумані знизити швидкість руху, за наявності протитуманних фар включити їх спільно з ближнім світлом.

Водіям рекомендують під час керування автомобілем в тумані знизити швидкість руху, за наявності протитуманних фар включити їх спільно з ближнім світлом.   Синоптики попереджають про туман і погану видимість в Києві до кінця доби 11 березня і вночі 12 березня.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, пише «Слово і Діло».   «У найближчу годину з утриманням до кінця доби 11 березня, вночі 12 березня в столиці очікується туман, видимість 200-500 м. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі», - йдеться в повідомленні.   У зв'язку з цим фахівці КМДА рекомендують водіям під час керування автомобілем в тумані дотримуватися наступних порад: знизити швидкість руху; за наявності протитуманних фар включити їх спільно з ближнім світлом; тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями; при зупинці увімкнути аварійну світлову сигналізацію, а також уникати різких маневрів на дорозі.

Раніше повідомлялося, що Україну накриє атмосферний фронт з Атлантики.

А синоптики розповіли, якою буде весна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: