Поліція розслідує побиття Левченка як хуліганство

Читать на русском
За фактом побиття нардепа Юрія Левченка правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 «Хуліганство».

За фактом побиття нардепа Юрія Левченка правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 «Хуліганство».

Про це 9 березня повідомили у столичному главку поліції, пише «Слово і Діло».

«7 учасників події доставили до управління поліції. Інформація про потерпілих внаслідок сутички під час демонтажу гаражів у Києві уточнюється, в рамках розслідування будуть проведені всі необхідні слідчі», - заявили правоохоронці.

Раніше нардеп від «Свободи» Андрій Іллєнко заявив, що з невідомими, які побили Левченка «свободівці» провели виховну розмову».

Із заявою на підтримку Левченка виступили нардепи з міжфракційного об'єднання «ЄвроОптимісти».

«Вважаємо неприпустимим посягання на життя народного депутата, який захищав майно громади ... Поведінка людей, які вчинили цю жорстоку розправу не може залишатися безкарною.... Звертаємось до СБУ з вимогою провести слідчі дії щодо загрози життю нардепа "тітушками» та наполягаємо на невідворотності їх покарання», - йдеться у заяві.

9 березня стало відомо, що позафракціійного народного депутата, члена ВО «Свобода» Юрія Левченка побили до втрати свідомості на акції проти забудови в Києві.

«Найманці Кличка жорстко (до втрати свідомості) побили народного депутата Юрія Левченка (ще й впритул кілька разів в очі балоном наприскали, що в нього тепер підозра на опік)», - повідомив депутат Київради Святослав Кутняк.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: