Кличко розповів, скільки мазуту є для опалення Києва

Читать на русском
Проблем із теплопостачанням у столиці не буде, заявив мер Києва Віталій Кличко. За його словами, столична влада належним чином підготувалася до опалювального сезону, врахувавши всі ризики.

Проблем із теплопостачанням у столиці не буде, заявив мер Києва Віталій Кличко в понеділок, 5 березня.

Як пише «Слово і Діло», мер запевнив, що столична влада належним чином підготувалася до опалювального сезону, врахувавши всі ризики.

Прикрути газ. Названі міста, які заощадили більше всіхУ період з 2 по 3 березня споживання газу в Україні скоротилося на 14%: з 90,8 млн куб до 78 млн куб.

За словами Кличка, тепло в повному обсязі отримують усі соціальні об'єкти. Навчальний процес у Києві не припинили – працюють дитсадки, школи та вищі навчальні заклади.

«Проблеми з теплопостачанням у столиці сьогодні немає. У нас достатні запаси мазуту. Зараз ми його використовуємо в пропорції з газом 70/30. Поки ми не отримували рішень від НАК «Нафтогаз» про стовідсотковий перехід на газ. Але я хочу запевнити киян, що в нас достатньо запасів мазуту. Його вистачить як мінімум на 2 тижні. І якщо нех об'єктів та житлових будинків міста», – підкреслив мер.

Нагадаємо, в найближчі дві доби холодне повітря відступатиме на схід, а з південного заходу Європи почне насуватися більш тепла повітряна маса.

Тим часом кризовий комітет при Міненергетики зняв обмеження з газопостачання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: