Перший день «перемир'я» в АТО: 3 обстріли, один поранений

Читать на русском
Незважаючи на спільне рішення Тристоронньої контактної групи щодо перемир'я, незаконні збройні формування не припинили обстріли позицій Збройних сил України.

Незважаючи на спільне рішення Тристоронньої контактної групи щодо перемир'я, незаконні збройні формування не припинили обстріли позицій Збройних сил України, в результаті чого поранення отримав один український військовослужбовець.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 5 березняСитуація на сході країни станом на 06:00 5 березня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Мінстерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом дня 5 березня загарбники вчинили три прицільні обстріли укріплень сил АТО», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на луганському напрямку бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї по українських опорних пунктах поблизу Щастя. З мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів НВФ порушували перемир'я неподалік Троїцького.

На донецькому напрямку, згідно з повідомленням штабу, бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю в районі Новотроїцького.

Раніше українські військові спростували заяви депутата Держдуми Олексія Журавльова, який стверджував, що потрапив під мінометний обстріл з боку ЗСУ в районі Донецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: