Янукович про лист до Путіна: просив ввести миротворчу місію

Читать на русском
Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що просив президента Росії Володимира Путіна ввести на територію України поліцейську миротворчу місію.

Екс-президент України Віктор Янукович заявив, що просив президента Росії Володимира Путіна ввести на територію України «поліцейську миротворчу місію».

Як інформує «Слово і Діло», про це він повідомив під час прес-конференції в Москві, передає УНН.

Чи була в України можливість зламати плани Путіна і врятувати Крим?Чотири роки тому Росія почала анексію Кримського півострова. Чи мала Україна шанс перешкодити планам Путіна й не допустити анексії, розповіли експерти.

«Я посилався на договір «Про дружбу і взаємодопомогу», який був між Україною й Росією. І я запропонував провести консультації згідно з продовженням цього договору, тобто процедуру, яка була передбачена цим договором. І я вносив пропозицію розглянути питання введення поліцейської миротворчої місії. Крім цього, я звернувся до Путіна з проханням поінформувати світову спільноту про те, що сталося в Україні, тому що в мене не було можливості, й можливості мої були дуже обмежені», – заявив Янукович.

Нагадаємо, в Москві триває прес-конференція екс-президента України Віктора Януковича.

Як повідомлялося, 21 лютого, відбувся допит Петра Порошенка у справі про держзраду Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: