Гройсман повідомив, чи братиме участь у виборах

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман планує брати участь у наступних парламентських виборах у 2019 році.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман планує брати участь у наступних парламентських виборах у 2019 році.

Про це він заявив на обговоренні звіту уряду за 2017 рік із регіональними ЗМІ, повідомляє «Слово і Діло».

Подорожчання газу в Україні: політичні мотиви Кабміну та впертість МВФДискусії щодо можливого підвищення цін на газ уже з квітня тривають, хоча прем'єр-міністр запевнив, що подорожчання не буде. Чому виникли труднощі з кредиторами, пояснили експерти.

«Я планую брати участь у наступних парламентських виборах. Питання, яке має ставити собі кожен політик: навіщо ви це робите?», – зазначив прем'єр.

«У нас залишилося ще майже два роки до чергових виборів 2019 року, й після 2019 року життя не закінчується, а Україна має відбутися як сильна держава. В цьому контексті я можу сказати, що я братиму участь для того, щоб боротися за проведення конкретних необхідних рішень», – заявив Гройсман.

На думку прем'єра, до наступних парламентських виборів потрібно запровадити нову виборчу систему з відкритими партійними списками. Гройсман сказав, що парламент ухвалив у першому читанні «непоганий закон, який може бути доопрацьований до другого читання».

Прем'єр-міністр додав, що потрібні подальші зміни в економіці й створення «нормальної системи життя в країні», а це можливо за підтримки парламенту.

«Тому завдань дуже багато, і я планую брати участь у наступних виборах для реалізації цих завдань», – зазначив Гройсман.

Він не уточнив, чи балотуватиметься самостійно, чи в складі якоїсь політичної сили.

Раніше Гройсман анонсував нову програму модернізації КПП.

Також прем'єр вирішив кардинально змінити перевірки бізнесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: