Київський метрополітен нагадав про закриття однієї зі станцій метро

Читать на русском
З 24 лютого буде розпочато капітальний ремонт станції Святошин. Вихід до проспекту Перемоги, заводу АТЕК, Антонова і підземний перехід не будуть працювати.

У зв'язку з капітальним ремонтом метро Святошин, будуть закриті окремі виходи і входи станції, нагадали в Київському метрополітені.

Про це повідомляє прес-служба метрополітену, пише «Слово і Діло».

«З 24 лютого буде розпочато капітальний ремонт станції Святошин. Вихід до проспекту Перемоги, заводу АТЕК, Антонова і підземний перехід не будуть працювати. У години «пік» для уникнення скупчення людей можливо часткове обмеження входу в робочий вестибюль (вихід до залізничної станції, проспекту Перемоги та речового ринку)», - йдеться в повідомленні.

При цьому, уточнюється, що на станції запланована установка п'яти ліфтів для маломобільних груп населення.

Ремонт доріг: в Кабміні озвучили плани на 2018 рікУ Кабінеті міністрів повідомили, які дороги державного значення будуть ремонтувати в 2018 році.

Також передбачена заміна дверей і облаштування проходів для візків, оновлення системи навігації та монтаж тактильної плитки для пасажирів з урахуванням доступності для людей з інвалідністю.

«Проект також передбачає встановлення відеокамер на станції і в переходах, ремонт і заміну облицювання, підвищення рівня протипожежного захисту, встановлення енергозберігаючого освітлення, заміну лавок, поручнів тощо», - повідомили в метрополітені.

Раніше повідомлялося, що на Харківському шляхопроводі в Києві обмежать рух.

У Кабінеті міністрів повідомили, які дороги державного значення будуть ремонтувати в цьому році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: