У центрі Одеси спалили авто судді

Читать на русском
У центрі Одеси у вівторок, 20 лютого, невідомі підпалили Volkswagen, припаркований неподалік від будівлі Одеського апеляційного адміністративного суду.

У центрі Одеси у вівторок, 20 лютого, невідомі підпалили Volkswagen, припаркований неподалік від будівлі Одеського апеляційного адміністративного суду.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області, пише «Слово і Діло».

Хто має охороняти суди в Україні?Міністр внутрішніх справ вимагає зняття охорони судів силами Нацгвардії та Нацполіції, однак поки ініціативу відхилили у Вищій раді правосуддя. На кого покладені функції охорони судів, розбирались експерти.

Відзначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Торговій горить припаркований автомобіль Volkswagen. За непідтвердженими даними, авто належить одному з суддів.

За вказаною адресою було направлено слідчо-оперативну групу Приморського відділу поліції і фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Після завершення заходів з пожежогасіння правоохоронці виявили біля автомобіля обгорілу пластикову пляшку і коробку сірників», - повідомили в главку.

Вирішується питання про внесення відомостей за цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлюються обставини події і особи, причетні до підпалу.

Раніше на Закарпатті підпалили позашляховик депутата.

А в Харкові спалили авто головного редактора інтернет-видання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: