Справа АМПУ: суд наклав арешт на автомобіль підозрюваного

Читать на русском
У справі розкрадань в Адміністрації морпортів суд заарештував транспортний засіб колишньої дружини бенефіціара Техморгідробуду Миколаїв.

У рамках розслідування схеми розкрадання 247 мільйонів гривень Адміністрації морських портів України на тендерах щодо послуг із днопоглиблення суд наклав арешт на автомобіль колишньої дружини підозрюваного кінцевого бенефіціара ТОВ «Техморгідробуд Миколаїв» Олександра Кучера.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва майже два тижні тому, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією детектива НАБУ, 29 січня на підставі постанови суду працівниками Бюро був проведений обшук в автомобілі Hyundai Grandeur 2012 випуску, який перебував у користуванні Кучера, хоча власником транспортного засобу є його колишня дружина Ірина Поляруш – бенефіціар офшору Krayteks Group Holding Ltd, що також фігурує в розслідуванні. Під час обшуку вилучили ключ і техпаспорт автомобіля, того ж дня Кучера затримали.

Детектив просив накласти арешт на авто й вилучене майно в разі можливої спецконфіскації майна як виду покарання. Він вказав, що транспортний засіб належить Кучеру на праві спільної сумісної власності, придбаної ним у шлюбі. Хоча офіційно шлюб між ними розірваний, увони мають спільну дитину, а також зафіксовані спільні перетини кордону.

Суд задовольнив клопотання.

Нагадаємо, у справі Адміністрації морпортів НАБУ повідомило про підозру ще одному фігуранту.

Раніше суд заарештував майно підозрюваного в справі АМПУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: