Глузман спрогнозував, коли звільнять Супрун

Читать на русском
Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун може бути звільнена у березні. Вона  не знає реалій країни, тому її дії призводять до тяжких наслідків у системі охорони здоров’я.

Виконувач обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун може бути звільнена у березні.

Як пише «Слово і Діло», такі дані з посиланням на Адміністрацію президента оприлюднив Семен Глузман, голова Асоціації психіатрів України в інтерв’ю «Главкому».

За його словами, команда Міністерства охорони здоров’я фактично проводить реформу, яку намагалась впровадити ще при Адміністрації Януковича.

«Вони взяли і використали ту реформу, яку невдало і не до кінця, але проводила Акімова (перший заступник глави АП Януковича. – ред). Ідея госпітальних округів була і раніше. Дещо робилося при Шафранському (екс-заступник міністра охорони здоров’я та колишній в.о. керівника МОЗ у квітні-липні 2016 року. – ред.). Ми спочатку не порозумілися з ним, але потім починали вже серйозну роботу. Та його просто видавили звідти і поставили замість нього Супрун. І зверніть увагу, міністерство ж стало закрите. З СБУ легше стало спілкуватися, ніж з ними», - сказав Глузман.

Лікар зауважив, що Супрун не знає реалій країни, тому її дії призводять до тяжких наслідків у системі охорони здоров’я. За його словами, в офісі президента Петра Порошенка йому розповіли про близьку відставку Супрун.

Раніше стало відомо, що міністром фінансів Данилюком зацікавилися в ГПУ.

Крім того, в ЗМІ писали про можливу відставку Генпрокурора Юрія Луценка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: