Олімпіада-2018: результати жіночої біатлонної гонки

Читать на русском
Це була остання особиста біатлонна гонка Олімпіади, в якій брали участь українці. У чоловічому мас-старті наша команда не представлена.

У суботу, 17 лютого, на Олімпіаді-2018 пройшов жіночий мас-старт. Кращою з українок стала Валентина Семеренко, яка з одним промахом показала 19-й результат. Віта Семеренко з трьома промахами - 24-я.

Про це повідомляє Тribuna.com, пише «Слово і Діло».

В олімпійському Пхьончхані небезпечна епідеміяУ південнокорейському Пхьончхані, де проходять зимові Олімпійські ігри, виявлений спалах норовірусу.

Анастасія Кузьміна зі Словаччини виграла першу для себе золоту медаль в Пхенчхані-2018. Дарина Домрачева з Білорусі - 2-я, норвежка Тіріл Екгофф - 3-тя.

Це була остання особиста біатлонна гонка Олімпіади, в якій брали участь українці. У чоловічому мас-старті наша команда не представлена.

Кращий результат на Олімпіаді в українській команді показала Віта Семеренко - 14-е місце в спринті.

  1. Анастасія Кузьміна (Словаччина) 35.23,0 (1)
  2. Дар'я Домрачева (Білорусь) - 18,8 (1)
  3. Тіріл Екгофф (Норвегія) - 27,7 (2)
  4. Валентина Семеренко (Україна) - 2.16,9 (1)
  5. Віта Семеренко (Україна) - 3.02,3 (3)

Як раніше повідомлялося, перший в Україні скелетоніст 19-річний Владислав Гераскевич показав сьомий результат на перших для себе зимових Олімпійських іграх.

Відзначимо також, в Пхенчхані, в медіа-селі, де проживають акредитовані на Олімпійські ігри-2018 співробітники ЗМІ, виявлений мертвим корейський журналіст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: