Нова швидкісна лінія: з Києва до Борисполя за 35 хвилин

Читать на русском
В Україні до кінця 2018 року планують завершити будівництво лінії швидкого залізничного сполучення між Києвом і міжнародним аеропортом Бориспіль.

В Україні до кінця 2018 року планують завершити будівництво лінії швидкого залізничного сполучення між Києвом і міжнародним аеропортом «Бориспіль».

Як інформує «Слово і Діло», про це в Twitter повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Омелян повідомив, коли з'явиться метро до БорисполяЯкщо найближчим часом вдасться успішно завершити переговори з китайськими кредиторами, то вже за 2 роки кияни могли б отримати метро до Борисполя.

«Уряд підтримав будівництво лінії швидкого залізничного сполучення з аеропортом« Бориспіль». Є реальне технічне рішення, яке здатні реалізувати вже до кінця року ... Будівництво мають розпочати не пізніше ніж 1 червня, завершити – в грудні 2018 року», – повідомив Гройсман.

За його словами, завдяки новій лінії швидкого залізничного сполучення дістатись аеропорту з Києва можна буде за 35 хвилин, а вартість квитка складе 80-120 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ірландський лоукостер Ryanair вийде на український ринок авіаперевезень з осені 2018 року, а літатиме він у тому числі до аеропорту «Бориспіль».

У Ryanair підтвердили, що Україна стане новим напрямком для авіакомпанії, а рейси почнуть виконуватися з осені 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: