«Динамо» знищило «Партизан» і виграло групу ЛЄ

Читать на русском
В останньому турі групового етапу Ліги Європи київське «Динамо»  з рахунком 4: 1 розгромило на своєму полі «Партизан».

В останньому турі групового етапу Ліги Європи київське «Динамо» з рахунком 4: 1 розгромило на своєму полі «Партизан».

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на НВ.

Гості налякали господарів на 5-й хвилині ударом в поперечину, але вже через хвилину київська команда змогла відзначитися голом. Микола Шапаренко вміло зіграв у дотик на Віктора Циганкова, той прискорився, віддав м'яч на Жуніора Мораеса, але його удар парирував Стойковіч. Снаряд відскочив до Миколи Морозюка, якому просто потрібно було не промахнутися в порожні ворота.

Не минуло й півгодини гри, як рахунок став 2:0. Циганков відмінно відпасував на хід Володимиру Шепелєву, який подав у штрафну суперника. Шапаренко м'яча не дістав, проте сфера транзитом від Морозюка знайшла Мораеса - бразильцу також залишалося вразити порожню рамку.

Нападник Динамо знову відзначився менш ніж через три хвилини. Йосип Піваріч виграв верх, головою віддавши на Морозюка - той знову видав відмінний пас Мораесу. Лише в доданий до першого тайму час гості змогли скоротити відставання в рахунку завдяки реалізованому Євтовічем пенальті.

Але після перерви київський клуб відновив статус-кво. Циганков заробив право на 11-метровий удар, а Мораес оформив хет-трик і зробив рахунок 4:1 точним пострілом.

Тим самим Динамо пройшло до 1/16 фіналу з першого місця в групі B. Партизан завершив цю стадію турніру на другій сходинці та складе компанію українському колективу в наступному раунді.

Динамо - Партизан 4:1

Голи: Морозюк, 6, Мораес, 28, 31, 77 (з пенальті) - Євтовіч, 45+4 (з пенальті)

Динамо: Бущан - Кенджера, Хачеріді, Кадар, Піваріч - Шепелєв, Буяльський (Гармаш, 66) - Морозюк, Шапаренко (Бесєдін, 77), Циганков (Гонсалес, 83) - Мораес

Партизан: Стойковіч - Вулічевіч, Н. Р. Мілетіч, Мітровіч, Н. Г. Мілетіч - Пантіч, Більєр (Джурічковіч, 77), Євтовіч, Сума - Соломон (Ожеговіч, 66), Тавамба

Попереджені: Морозюк, Шепелев - Більер, Н. Г. Мілетіч, Джурічковіч

Як відомо, столичне метро змінило графік роботи у зв'язку з проведенням цього футбольного матчу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: