Бойовики кілька годин вели вогонь з мінометів – штаб

Читать на русском
Бойовики продовжують порушувати Мінські угоди і обстрілюють позиції українських військових. За минулу добу в АТО бойовики 8 разів порушили режим тиші.

Бойовики продовжують порушувати Мінські угоди і обстрілюють позиції українських військових. За минулу добу в АТО бойовики 8 разів порушили режим тиші. В результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець сил АТО не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло»

За даними штабу, на Луганському напрямку, у вечірній час, противник кілька годин, з невеликими перервами, вів вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів різних видів і великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Кримське.

«Міномети такого ж калібру, а також озброєння БМП, гранатомети і кулемети окупанти кілька разів застосували поблизу Світлодарська. З гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні позиції ЗСУ неподалік Новоалександрівки», - кажуть у штабі.

Також, в штабі зазначили, що на Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях українських захисників поблизу Талаківки.

Раніше, штаб повідомив про те, що боєць АТО госпіталізований у важкому стані. Тим часом, глава ОБСЄ висловив стурбованість ситуацією в ОРДО, де до сих пір розміщують військову техніку, що призводить до загибелі мирних жителів.

Як повідомлялося, місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 7 лютого до 19:30 год 8 лютого зафіксувала 740 вибухів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: