Зведення АТО: бойовики з гранатометів обстріляли Кам'янку

Читать на русском
Бойовики майже годину обстрілювали Кам'янку з гранатометів. У результаті дій противника жоден український захисник не постраждав.

Уздовж лінії розмежування сторін увесь учорашній день і вечір пройшов без порушень режиму припинення вогню. Минулої доби єдиний обстріл з боку російсько-окупаційних угрупувань зафіксовано ще глибоко вночі.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 29 січняСитуація на сході країни станом станом на 06:00 29 січня 2017 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку, близько третьої години ночі ворог впродовж сорока п’яти хвилин вів вогонь по наших оборонцях з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Кам’янка.

У результаті дій противника жоден український захисник не постраждав.

На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не спостерігалося.

Ситуація знаходиться під контролем Збройних Сил України.

Нагадаємо, бійці АТО відзначають, що в найближчі дні слід очікувати провокацій, в зв'язку з другою річницею взяття українською армією позицій в Авдіївської промзоні.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», за добу 28 січня, противник провів 4 прицільних обстріли позицій Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: