Обмеження руху по автодорогах: в МВС зробили заяву

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ повідомило про зняття всіх обмежень руху автомобільними дорогами, яке було введено раніше на декількох трасах.

Міністерство внутрішніх справ повідомило про зняття всіх обмежень руху по автомобільних дорогах, тільки на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка ситуація залишається складною.

Про це повідомили в прес-службі МВС, передає «Слово і Діло».

«Ситуація на деяких автодорогах залишається складною. Зокрема, є пробка на трасі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка. Там спостерігається скупчення близько 135 вантажних автомобілів. Протяжність пробки - близько 5 км. Вона утворилася через ДТП», - йдеться в повідомленні.

Раніше, через негоду в Одесі заборонили рух транспорту, також повністю закрили трасу Київ-Одеса і обмежили руху великовагового вантажного транспорту на дорозі міжнародного значення М-03 Київ-Харків.

Як відомо, в Україні внесли зміни до правил дорожнього руху, згідно з якими водії зобов'язані дотримуватися швидкості 50 кілометрів на годину.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що за півтора року після прийняття закону про посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху будуть встановлені 4 тисячі камер.

Детальніше про нововведення - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: