Паливні схеми МО: суд відмовився заарештовувати майно заступника міністра оборони

Читать на русском
Детективи Антикорупційного бюро не змогли домогтися арешту машини і техніки заступник керівника Міністерства оборони.
Ігор Павловський

Майно підозрюваного детективами Національного антикорупційного бюро в розтраті 149 мільйонів гривень через схеми з закупівлями палива заступника міністра оборони Ігоря Павловського відмовився заарештовувати суд.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва понад місяць тому за результатами розгляду клопотання детектива Бюро, пише «Слово і Діло».

У Бюро просили заарештувати автомобіль Павловського Fiat Tempra 1994 року випуску, земельну ділянку дружини в Чорноморському Одеської області площею 600 квадратних метра, iPad і два телефони iPhone, які були вилучені під час обшуків у військовому містечку №27 в Києві.

Слідчий суддя повідомив, що детективом НАБУ в клопотання не надано доказів, що автомобіль Fiat Tempra дійсно належить Павловському. Також працівником Бюро не надано доказів, що iPad і два iPhone дійсно належать заступнику міністра оборони. До того ж, детектив просив арештувати вказане майно посилаючись на збереження речових доказів, проте у клопотанні дане питання на розгляд не ставив.

Крім того, суд відмовився арештовувати земельну ділянку в Одеській області, що належить дружині Павловського. Як заявив суддя, він позбавлений можливості з'ясувати, чи є вказана ділянка спільним сумісним майном подружжя.

Нагадаємо, суд зняв арешт з банківського рахунку «Трейд Коммодіті».

Раніше НАБУ оголосило в розшук директора «Трейд Коммодіті».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: