У Великій Британії призначений «міністр із самотності»

Читать на русском
В уряді Великої Британії з'явиться нова посада - міністр з самотності, який буде допомагати долати проблеми людей, які страждають від самотності.

В уряді Великої Британії з'явиться нова посада – міністр із самотності, який буде допомагати долати проблеми людей, які страждають від самотності.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на The Telegraph, за даними організації Червоний хрест у Великій Британії від самотності страждає понад 9 мільйонів осіб. Вона називає такі високі цифри «прихованою епідемією».

На нову посаду була призначена заступниця міністра з питань спорту та громадянського суспільства Трейсі Крауч.

«Для дуже багатьох людей в сучасному світі самотність є сумною реальністю. Я хочу боротися з цією проблемою заради нашого суспільства та всіх нас, допомагати подолати самотність людям похилого віку, опікунам, тим, хто втратив близьких - тобто тим людям, яким не з ким поговорити, не з ким поділитися своїми думками та досвідом», - прокоментувала своє рішення Мей.

«Міністр із самотності» працюватиме в команді Міністерства охорони здоров'я.

Ця ідея не нова, раніше її просувала в британському парламенті лейбористка Джо Кокс, яка трагічно загинула в результаті нападу ультраправого терориста.

Раніше в Великобританії вилучили з продажу каву із зображенням рабів на банках.

Як повідомлялося, міжнародна компанія Lindab, яка має завод під Варшавою, зобов'язала співробітників-українців носити одяг в кольорах національного прапора, за що зіткнулася зі звинуваченнями в дискримінації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: