Сестра Розенблата купила житло в Європі

Читать на русском
Депутат Олена Розенблат стверджує, що вона купила в кредит будинок загальною площею в 215 кв м, що складається з двох кількарівневих квартир.

Сестра народного депутата Борислава Розенблата, депутат Новоград-Волинської районної ради Олена Розенблат купила квартиру в Німеччині за майже 4 млн гривень.

Відповідні зміни вона внесла в свою електронну декларацію, пише «Слово і Діло» з посиланням на УП.

Згідно з даними, 27 листопада 2017 року Олена Розенблат придбала право власності «на квартиру на поверхах з 6 по 9 з підвалом і гаражем». Вартість квартири - 3995667 гривень.

Продавцем нерухомості, згідно з даними реєстру, виступила іноземна громадянка Ірмгард Гокелен.

НАЗК знайшло порушення у звітах 38 політичних партійНацагентство затвердило висновки про результати аналізу 275 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати й зобов’язання фінансового характеру.

У коментарі Українській правді Олена Розенблат пояснила, що йдеться про будинок загальною площею в 215 кв м, що складається з двох кількарівневих квартир. При цьому житлова площа її квартири становить 113 кв м.

«Я разом з чоловіком придбала квартиру... Придбали в кредит», - уточнила Розенблат, додавши, що повідомлення в НАЗК про отримання кредиту подасть 18 січня.

Раніше НАБУ опублікувало відеорозслідування нелегальної схеми видобутку бурштину в Житомирській області. У причетності до організації схеми підозрюють нардепів Борислава Розенблата і Максима Полякова.

Верховна Рада зняла депутатську недоторканність з Розенблата і Полякова 11 липня. Нардепи відкидають всі звинувачення.

Цього тижня стало відомо, що Борислав Розенблат подав позов проти України до Європейського суду з прав людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: