Електрички «Укрзалізниці» стануть довшими

Читать на русском
«Південно-Західна залізниця» змінює підхід до формування приміських поїздів - склади стануть довшими, а шестивагонних поїздів буде не більше 10 одиниць.

«Південно-Західна залізниця» змінює підхід до формування приміських поїздів - склади стануть довшими, а шестивагонних поїздів буде не більше 10 одиниць.

Про це повідомляється на офіційному сайті Південно-Західної залізниці, пише «Слово і Діло».

Як заявив в.о. директора регіональної філії Роман Веприцький під час відвідування моторвагонного депо «Фастів-1», необхідно більш раціонально використовувати дефіцитний рухомий склад в приміському сполученні.

«Необхідно проаналізувати пасажиропотоки і визначити актуальну для кожного напрямку складову приміських електропоїздів - шість, вісім, десять чи дванадцять вагонів», - сказав Веприцький.

«Щоб максимально забезпечувати потреби населення в приміських перевезеннях, будемо відходити від шестивагонних складів всюди, де є потреба в довгих складах. Я вже поставив завдання, щоб до 15 січня кількість шестівагонок на залізниці не перевищувала десяти одиниць», - заявив він.

У Південно-Західній залізниці додатково зазначають, що зараз забезпечують формування восьмивагонного приміських поїздів замість шестивагонних на найбільш популярних напрямках.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що «Укрзалізниця» повинна концентруватися тільки на перевезеннях і всебічно розвивати виключно їх.

Нагадаємо також, «Укрзалізниця» поліпшила вантажообіг локомотивів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: