У країні війна: у Львові активно боротимуться з феєрверками

Читать на русском
За словами чиновника, Львівська міськрада буде перевіряти ресторани міста на дотримання режиму тиші.

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак під час засідання виконкому нагадав про заборону використання у Львові піротехніки й закликав львів'ян і власників ресторанів дотримуватися режиму тиші.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію одного з телеканалів.

Андрій СадовийМіський голова Львова
Садовий пообіцяв підвищити заробітну плату водіям комунальних підприємствСказано 26 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Бабак, зокрема, відзначив дію закону «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благоустрою населення», яким чітко визначений режим тиші в містах до 8:00 години ранку. Також не втратила чинності постанова від 2010 року «Про затвердження правил додержання тиші в громадських місцях Львова» та постанова про заборону використання та реалізації піротехнічних засобів.

За словами чиновника, Львівська міськрада перевірятиме ресторани міста на дотримання режиму тиші.

«Міська рада активізуватиме роботу в ресторанах, які порушують режим тиші. Закликаємо жителів повідомляти, якщо виявлять такі порушення. Але також хочемо попередити жителів про феєрверки: якщо комусь не вистачає адреналіну, то можу порадити короткий шлях – військкомат, там вас приймуть і дуже швидко направлять до зони АТО, де багато феєрверків, шуму, стрільби. І там реалізовуйте себе. Є закон, є рішення сесії, які є обов'язковими до виконання», – зазначив Бабак.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області школярі постраждали від вибуху петарди.

Відзначимо також, у Дніпрі від вибуху в квартирі постраждала жінка-поліцейська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: