Прикордонники запобігли незаконному переміщенню медпрепаратів в ДНР

Читать на русском
Українські прикордонники запобігли незаконному переміщенню великої партії медпрепаратів через лінію розмежування на Донбасі.

Українські прикордонники запобігли незаконному переміщенню великої партії медпрепаратів через лінію розмежування на Донбасі.

Як інформує «Слово і Діло»,про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 січняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 7 січня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Під час реалізації оперативної інформації, щодо незаконного переміщення через лінію розмежування в обхід КПВВ заборонених предметів і товарів, прикордонники Краматорського загону спільно з співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби, виявили в населеному пункті Мар'їнка, на території приватного будинку, шість великих сумок з товаром. У виявлених пакетах знаходилися лікарські препарати в асортименті, які мали намір перемістити на неконтрольовану територію в обхід КПВВ «Мар'їнка», - йдеться в повідомленні на сайті відомства.

Окрім того, на місці події правоохоронці затримали 5 осіб, яких підозрюють в причетності до протиправної діяльності.

«Зараз проінформовані працівники фіскальної служби. Кількість і вартість виявленого товару встановлюється», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, майже добу протрималося Різдвяне перемир'я в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: