Стало відомо, скільки росіян вже пройшли біометричний контроль

Читать на русском
За інформацією Держприкордонслужби, система біометричного контролю працює ефективно, «серйозних проблем не помічено».

З початку року біометричний контроль на в'їзді в Україну пройшли понад 22,5 тисяч осіб, з них майже 15,5 тисяч - громадяни РФ.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

Артур ГерасимовНародний депутат України
Герасимов запевнив, що БПП підтримає введення візового режиму з РФСказано 8 листопада 2017 р.Статус обіцянки: Архів

«Загалом з початку року понад 22,5 тисячі осіб пройшли біометричний контроль. Це громадяни 70 країн, які згідно з рішенням РНБО повинні проходити біометричний контроль. З цих 22,5 тисячі майже 15,5 тисяч - громадяни Російської Федерації», - повідомив Слободян.   За інформацією Держприкордонслужби, система біометричного контролю працює ефективно, «серйозних проблем не помічено».

Візовий режим із Росією: яку пастку готують для України в Кремлі?Які перепони стоять перед запровадженням візового режиму з Росією та чи існує дієва альтернатива такому рішенню, розбирався політолог Олександр Радчук.

За словами Слободяна, база біометричного контролю тільки почала наповнюватися, тому пов'язувати непропуск громадян в Україну з її функціонуванням передчасно.   Як відомо, біометричний контроль іноземців в пунктах пропуску на українському кордоні запрацював з 1 січня.   За даними ДПСУ, за першу добу дії біометричного контролю при в'їзді в Україну кордон перетнули 3300 іноземців, з них близько 1900 осіб - громадяни РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: