Дочка Трампа планує стати першою жінкою-президентом США

Читать на русском
Донька американського лідера Дональда Трампа Іванка збирається стати першою жінкою-президентом США, якщо в майбутньому з'явиться можливість.

Донька американського лідера Дональда Трампа Іванка збирається стати першою жінкою-президентом США, якщо «в майбутньому з'явиться можливість».

Про це йдеться в книзі журналіста Майкла Вулффа «Вогонь і лють: в Білому домі Трампа», витяги з якої опублікували в New York Magazine, пише «Слово і Діло».

Як вказується в наведеному уривку книги, Іванка і її чоловік Джаред Кушнер вирішили стати частиною президентської адміністрації, щоб в майбутньому це допомогло їй стати главою країни.

«Між собою вони удвох домовилися: якщо в майбутньому з'явиться можливість, вона буде балотуватися в президенти», - цитує видання уривок книги.

Також вказується, що Кушнер та Іванка, будучи радниками Дональда Трампа, не виконують будь-яких конкретних обов'язків. Як говориться в творі журналіста, вони «роблять те, що самі захочуть».

Стало відомо, що книга Вулффа вийде в продаж 9 січня, але опубліковані в ЗМІ уривки з неї вже викликали різку критику з боку Білого дому.

Раніше читачі видання The Daily Telegraph назвали словом року помилку президента США Дональда Трампа у Twitter, яку визнали неологізмом.

Також Трамп відмовився стати людиною року за версією Time

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: