Масштабна пожежа в Харкові: є загиблі

Читать на русском
В Україні з початку 2017 року відбулося понад 79 тисяч пожеж. У ДСНС зафіксували масштабну пожежу в Харкові в новому році.

У Харкові в шестиповерховому житловому будинку на вул. Біблика, 25 сталася пожежа загальною площею понад 250 кв. м. Ліквідувати вогонь було складно через дерев'яні перекриття в будинку.

Про це повідомляє ДСНС, пише «Слово і Діло».

«Рятувальникам стало відомо, що пожежа виникла в квартирі на шостому поверсі. Вогонь швидко поширювався периметром квартири, перейшов на сусідню квартиру, а також на горище. Загальна площа пожежі склала понад 250 квадратних метрів», – повідомляють рятувальники.

Також у ДСНС повідомили, що під час гасіння пожежними були виявлені тіла двох осіб – господарки квартири 1967 року народження та її співмешканця 1961 року народження.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

Крім того, 16 жителів верхніх поверхів будинку були евакуйовані.

Нагадаємо, за кілька днів до Нового року у Львові в одному з житлових будинків виникла пожежа.

Як раніше повідомляли в ДСНС, в Україні з початку 2017 року відбулося понад 79 тисяч пожеж, з них понад 27 тисяч були зафіксовані в житловому секторі.

Раніше аналітики порталу зробили підбірку найрезонансніших пожеж в Україні за три роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: