Дощі та сніг чекають на українців у четвер

Читать на русском
В Україні найближчої доби збережеться волога й тепла погода. На всій території прогнозуються опади у вигляді дощу й мокрого снігу.

В Україні найближчої доби збережеться волога й тепла погода. На всій території прогнозуються опади у вигляді дощу й мокрого снігу.

У Києві в четвер, 4 січня, очікуються опади у вигляді дощу, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура вночі в межах +3, вдень близько +5. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують на заході хмарну погоду, вночі дощ із мокрим снігом, удень невеликий дощ із мокрим снігом, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0... +6 градусів.

Схожа погода очікується й на півночі України. Тут буде хмарно, невеликий дощ, у Чернігівській і Сумській областях – із мокрим снігом, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень +1... +6 градусів.

У центрі України хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0... +6 градусів.

На сході України хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2... -3 градуси, вдень 0... +5 градусів.

На півдні України хмарно, невеликий дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0... +6 градусів, вдень +4... +9 градусів.

Нагадаємо, в ДСНС попередили, що через рясні снігопади в Карпатах на високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується значна лавинна небезпека.

Як повідомлялося, в Сполучених Штатах Америки через холоди частково замерз Ніагарський водоспад.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: