У США замерз Ніагарський водоспад

Читать на русском
У Сполучених Штатах Америки через холоди частково замерз Ніагарський водоспад, повідомляє з посиланням на Національну метеорологічну службу США агентство Reuters.

У Сполучених Штатах Америки через холоди частково замерз Ніагарський водоспад.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на агентство Reuters.

Морозна погода в новорічну ніч прогнозується в більшій частині США на схід від Скелястих гір.

Рекордні низькі температури очікуються на американському Середньому Заході. У Нью-Йорку, як очікується, похолодає до мінус 12 градусів, через вітер така погода буде здаватися ще холоднішою.

«Жахливий холод очікується в більшій частині східних і центральних штатів. Якщо плануєте відпочинок на вулиці, будь ласка, одягніть кілька шарів одягу», - застерегли американські метеорологи.

Як повідомляється, зниження температури призвело до часткового замерзання Ніагарського водоспаду, що знаходиться в американському штаті Нью-Йорк і канадському Онтаріо.

«Холод примудрився частково заморозити гігантський Ніагарський водоспад, перетворивши атракціон у замерзлий, блискучий рай», - йдеться в повідомленні. Як відомо, минулого разу Ніагарський водоспад майже повністю замерз у 2014 році.

Нагадаємо, в Україні напередодні нового року температура буде плюсовою на всій території України, внаслідок незначного похолодання в західних і північних областях можливий мокрий сніг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: