З'ясувалося, коли Україна використовуватиме зброю від США

Читать на русском
Павло Клімкін заявляє, що зброя, яку США надасть Україні, буде використовуватися тільки в разі провокацій з боку незаконних збройних формувань, але не для ескалації конфлікту на сході України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що зброя, яку США надасть Україні, буде використовуватися тільки в разі провокацій з боку незаконних збройних формувань, але не для ескалації конфлікту на сході України.

Про це міністр заявив в середу 3 січня на спільній прес-конференції з главою МЗС ФРН Зігмаром Габріелем в Києві, пише «Слово і Діло».

На Трампа сподівайся, але сам не зівай: головні військові підсумки 2017 рокуУ 2017 році Україна поступово звільняла свою територію і отримала перспективу посилення сучасною зброєю з США і Канади.

«Мова йде про зброю оборонного характеру. Ця зброя може і буде використовуватися в разі провокацій з боку Росії і підтримуваних нею терористів і, як ви розумієте, вона не буде використовуватися в атакуючих діях, тому вона не може використовуватися як аргумент, який буде сприяти підвищенню температури конфлікту», - сказав Клімкін.

Також міністр заявив про напружену ситуацію на Донбасі, обстріли, незважаючи на оголошене перемир'я, в результаті яких загинули три і отримали поранення 15 українських військовослужбовців.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині не вважають конфлікт на Донбасі замороженим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: