Зведення штабу АТО 2 січня: 5 обстрілів, без втрат

Читать на русском
Терористичні незаконні збройні формування протягом доби п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Терористичні незаконні збройні формування протягом доби п'ять разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі.

Під час обстрілів жоден військовослужбовець не постраждав, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на його сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Перша доба нового року не принесла миру на Донбас. Російсько-окупаційні угруповання продовжують здійснювати обстріл позицій Збройних сил України, зокрема, із озброєння, забороненого мінськими домовленостями. Зокрема, за минулу добу, російсько-терористичні війська 5 разів порушили режим тиші. В результаті обстрілів ворога жоден український солдат не загинув і не був поранений», – уточнюють у прес-центрі.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів біля Луганського.

У той же час на Донецькому напрямку найбільша вогнева активність ворога зафіксована на Приазов'ї. Так, у Павлополя бойовики застосували 120-ти і 82-мм міномети і піхотне озброєння. А з гранатометів різних видів і стрілецької зброї вони обстрілювали українські опорні пункти неподалік Водяного.

При цьому в районі Верхньоторецького НЗФ випустили в бік укріплень українських військовослужбовців більше десяти мін калібру 82-мм і вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, протягом минулої доби 31 грудня представники незаконних збройних формувань 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок чого отримав поранення один український військовий.

А останній день 2017 року в районі проведення АТО на Донбасі пройшов без порушень режиму припинення вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: