У Києві суддя на Land Rover влаштував смертельну ДТП – ЗМІ

Читать на русском
Смертельна ДТП сталася в середу ввечері, 27 грудня, в Голосіївському районі Києва близько ВДНГ.

Смертельна ДТП сталася в середу ввечері, 27 грудня, в Голосіївському районі Києва близько ВДНГ.

Про це повідомляє в Facebook співтовариство dtp.kiev.ua, пише «Слово і Діло».

Поліція: у ДТП загинуло в чотири рази більше українців, ніж в АТОЗа минулий рік у зоні проведення антитерористичної операції загинуло в чотири рази менше українських громадян, ніж під час дорожньо-транспортних пригод.

Відзначається, що водій позашляховика Land Rover збив чоловіка на пішохідному переході. Від травм пішохід помер миттєво.

За інформацією джерел Громадського, за кермом автомобіля перебував суддя Васильківського міжрайонного суду Київської області Сергій Корнієнко.

У коментарі виданню патрульні поліцейські, які були присутні на місці ДТП, повідомили, що водій позашляховика виїхав для проходження тесту на вміст алкоголю в крові.

Відзначимо, що в декларації судді з таким же прізвищем і ім'ям в графі «транспортні засоби» вказано ту ж модель автомобіля Land Rover, що і була на місці ДТП.

Як відомо, поліція відкрила кримінальне провадження щодо автошколи, в якій навчалася учасниця смертельної ДТП в Харкові Олена Зайцева.

Раніше повідомлялося, що підозрювана в скоєнні ДТП в Харкові, в якому загинули 6 осіб, Олена Зайцева визнає свою провину в скоєному.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: