ДТП в Індії: в МЗС прокоментували загибель українки

Читать на русском
Представник МЗС додав, що поліція відмовилася коментувати можливі причини і версії ДТП, пославшись на те, що триває слідство.

У Міністерстві закордонних справ підтвердили загибель українки в ДТП в Індії, яке відбулося 25 грудня.

Про це розповів начальник управління консульського забезпечення МЗС Василь Кирилич, пише «Слово і Діло», посилаючись на 112 Україна.

Злочин без покарання: чому система на межі колапсу та що зупинить розслідування справВійськовий прокурор попередив, що в Україні можуть повністю зупинитися розслідування злочинів. У зв’язку з чим виникла така загроза та чи можливо цьому завадити, пояснили експерти.

«За інформацією поліції міста Матхура 25 грудня відбулося ДТП за участю двох українок. У результаті аварії легкового автомобіля одна з громадянок України загинула, друга - отримала незначні травми, знаходиться в лікарні в місті Матхура. Її стан задовільний, як кажуть лікарі», - сказав він.

Кирилич також повідомив, що консульські працівники підтримують зв'язок з поліцією в Матхурі та з постраждалою українкою.

«Відкрито провадження, вивчаються обставини, за результатами слідства буде визнаний винний або з'ясовані обставини, які спричинили цю аварію. Зараз йде підготовка документів про смерть українки, необхідних для транспортування її тіла в Україну», - додав він.

Представник МЗС додав, що поліція відмовилася коментувати можливі причини і версії ДТП, пославшись на те, що триває слідство.

Раніше повідомлялося, що під Києвом водій-наркоман збив матір з двома дітьми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: