Рятувальники в період свят переходять на посилений режим

Читать на русском
У новорічний період на цілодобовому чергуванні будуть знаходитися близько 7 тисяч рятувальників і понад 2 тисяч одиниць техніки ДСНС.

Рятувальники приступають до посиленого режиму несення служби на період святкування Різдвяних та Новорічних свят.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на керівника відомства Миколу Чечоткіна, передає «Слово і Діло».

«На період святкування Різдвяних та Новорічних свят підрозділи ДСНС України переходять на посилений режим несення служби і перебувають у готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру», - заявив керівник.

«З 26 грудня на цілодобовому чергуванні будуть знаходитися близько 7 тисяч рятувальників і понад 2 тисяч одиниць техніки. А також в готовності до реагування на надзвичайні ситуації та надзвичайні події знаходиться і авіація ДСНС - літак Ан-26», - повідомив Микола Чечоткін.

За його словами, з 23 по 26 грудня організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальними органами Нацполіціі, регіональними службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної та пожежної безпеки на об'єктах, де будуть проводитися святкові заходи.

Крім того, буде здійснюватися посилений моніторинг пожежної обстановки на об'єктах з масовим перебуванням людей, уточнив він.

Як повідомлялося, через повінь в Закарпатській області, зокрема в Мукачеві, залишилися без централізованого водопостачання частина будинків.

Відомо, що залишаються підтопленими 110 будинків і 225 гектарів сільгоспугідь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: