Віце-спікер Ради також поскаржилася на погрози

Читать на русском
Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла про погрози собі та своїй родині.

Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла про погрози собі та своїй родині.

Таку заяву вона зробила в Facebook, коментуючи повідомлення про погрози дітям народного депутата від «Самопомочі» Єгора Соболєва, повідомляє «Слово і Діло».

Коаліція де-факто: які політсили найчастіше голосують із БПП та НФУ цьому огляді ми розберемося в питанні, хто ж голосував за найбільш важливі закони після того, як розвалилася коаліція з 5 фракцій навесні 2016 року.

«Щодня я також отримую погрози – собі та родині. Через ФБ, через пошту, смс і дзвінки на мобільний. Консьєрж у будинку також розповідала про підозрілих людей, які розпитували про мене та мій графік тощо», – пише вона.

За словами віце-спікера, також вона отримувала погрози від бойовиків, що вони спалять її будинок, крім того, її життю погрожували антимайданівці.

«Я ставлюся до цього філософськи – у політика, якщо він займається політикою, апріорі є вороги», – резюмує Геращенко.

Вона заявила також, що хоча й засуджує факти погроз опозиціонерам та їхнім сім'ям, вважає, що й самі опозиційні політики багато в чому винні.

«Разом із тим мушу зазначити, що мова ненависті, постійні погрози, приниження опонентів, навішування образливих ярликів і лайка – це мова, яку сповідують багато соратників мітингувальників (до яких належить і Соболєв – ред.)», – зазначила Геращенко.

Вона звернулася до правоохоронців із закликом «дати оцінку» фактам погроз дітям Соболєва.

«Але також звертаю увагу, що це не поодинокий випадок. Масово й агресивно погрожують різним політикам та їхнім родинам – і опозиційним, і провладним», – додала віце-спікер.

Раніше Соболєв також прокоментував погрози на адресу своєї родини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: