Карта АТО: ситуація на сході України на 21 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 06:00 21 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

На різних ділянках лінії зіткнення в темний час доби російсько-окупаційні війська продовжували грубо порушувати режим тиші. Агресор і надалі застосовує зброю, заборонену мінських домовленостей, зокрема артилерію і важкі міномети.

Всього за минулу добу російсько-терористичні війська 15 раз порушили режим тиші. У випадках, які становили найбільшу небезпеку особовому складу, українські воїни давали агресору адекватний вогневої відповідь.

В результаті ворожих обстрілів не обійшлося без втрат з нашого боку. Поранення отримали четверо військовослужбовців і, на жаль, Україна втратила одного захисника.

Напрямки:

На луганському напрямку ворог з 82-мм мінометів вів вогонь по позиціях сил АТО, близько Гладосове і Майського. З 120-мм мінометів противник обстріляв захисників Новотошківському.

На донецькому напрямку у вечірній час епіцентром нестабільності стали околиці Авдіївки, де противник застосував важкі міномети. Крім того, в цьому районі загарбники випустили півтора десятка артилерійських снарядів калібру 122-мм і стільки ж хв по нашим оборонним укріпленням у Кам'янки. Також понад двадцять хв різних калібрів розірвалося неподалік шахти Бутівка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: