Хоммутиннік активно займається розпродажем нерухомості – ЗМІ

Читать на русском
Співголова депутатської групи Партія Відродження Віталій Хомутиннік продав екс-нардепу Олександру Буряку нерухомість вартістю близько 2,5 млн доларів.
Віталій Хоммутинник

Співголова депутатської групи «Партія Відродження» Віталій Хомутиннік продав екс-нардепу Олександру Буряку нерухомість вартістю близько 2,5 млн доларів.

Про це «Українській правді» повідомив сам парламентарій, інформує «Слово і Діло».

Мільйони і автопарки групи Хомутінніка, Яценка і Зубика. Аналіз декларацій«Слово і Діло» вирішило розпочати серію публікацій, сформовану на основі аналізу податкових декларацій членів депутатських груп і фракцій нового парламенту

«Це будинок і земельні ділянки під ним», - зазначив він, додавши, що йдеться про приблизно 70 соток землі в смт. Козин Київської області.

Так, протягом 19 та 20 грудня депутат шість разів вніс до Єдиного державного реєстру декларацій зміни в майновому стані - дохід від відчуження майна.

Сумарна вартість всіх внесених до реєстру змін становить 21 118 837 грн.

Однак в коментарі Хомутиннік зазначив, що мова йде про значно більшу суму - близько 2,5 млн доларів, тобто майже 70 млн гривень.

«Операція ще не завершена», - пояснив він і пояснив, що частина грошей має отримати пізніше.

Згідно занесеним до реєстру даними, покупцем став Буряк Олександр Васильович. Сам Хомутиннік підтвердив, що мова йде про колишнього народного депутата.

Олександр Буряк був депутатом Верховної Ради 4-го, 5-го і 6-го скликань: спочатку від «Нашої України», а потім - від БЮТ. ЗМІ називали його одним з найбагатших тодішніх нардепів.

Раніше Хомутиннік заявив, що інформація про обшуки в його будинку не відповідає дійсності.

Крім того, народні депутати Віталій Хомутиннік та Віктор Бондар стали співголовами депутатської групи «Відродження» у Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: