Неправильні формулювання. У Путіна відреагували на резолюцію ООН щодо Криму

Читать на русском
У Росії не згодні з формулюваннями резолюції Генасамблеї ООН щодо Криму й вважають, що права людини в Криму не порушуються.

У Росії не згодні з формулюваннями резолюції Генасамблеї ООН щодо Криму й вважають, що права людини в Криму не порушуються.

Про це сказав у середу, 20 грудня, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс».

Порошенко прокоментував резолюцію ООН щодо КримуПрезидент Петро Порошенко привітав ухвалення резолюції Генасамблеєю ООН про порушення прав людини в Криму, а також подякував їй співавторам і тим, хто підтримав документ своїми голосами делегатів.

«Ми вважаємо неправильними ці формулювання, ми не згодні з ними», – сказав Пєсков, відповідаючи на прохання журналістів прокоментувати ухвалення Генасамблеєю ООН резолюції, в якій засуджуються порушення прав людини в Криму та незаконне встановлення на анексованому півострові законів Росії.

Як повідомлялося, 19 грудня Генасамблея ООН підтримала резолюцію «Положення у сфері прав людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі» (A/C.3/72/L.42), ініційовану Україною.

Документ підтримали 70 держав, проти проголосували лише 26, утрималися 76 делегатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: