У Порошенка показали горезвісний лист Саакашвілі

Читать на русском
В Адміністрації президента показали лист лідера Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі, адресований Петру Порошенку.

В Адміністрації президента показали лист Міхеіла Саакашвілі, адресований главі держави

У листі до президента Петра Порошенка Міхеіл Саакашвілі зізнався, що припускався й припускається багатьох політичних помилок. Як інформує «Слово і Діло», про це пише 19 грудня прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

Зимовий штурм Жовтневого палацу: черговий провал СаакашвіліНелояльні до влади лідери громадської думки не підтримали дії прихильників Міхеіла Саакашвілі під Жовтневим.

Він також оприлюднив сам лист. У документі Саакашвілі, зокрема, вказує на «абсурдність» звинувачень у співпраці з ФСБ на його адресу.

Цеголко пояснює, що рішення оприлюднити лист ухвалили, «з огляду на численні запити журналістів, а також на коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа».

Згідно з документом, Саакашвілі висловився за деескалацію ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації й запропонував переговори «з уповноваженим представником».

«Разом із тим, як показує штурм Міжнародного центру культури і мистецтв на Алеї Героїв Небесної Сотні, свого слова пан Саакашвілі не дотримав», – зазначає Цеголко.

Як повідомлялося, лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі 18 грудня підтвердив, що писав листа президенту України Петру Порошенку із закликом до деескалації конфлікту й початку політичного діалогу.

В Адміністрації президента показали лист лідера Руху нових сил Міхеіла Саакашвілі, адресований Петру Порошенку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: