Колона Маршу за імпічмент прибула на Хрещатик

Читать на русском
Станом на 14.00 17 грудня колона розтягнулася від трибуни до кінця Хрещатика на Бессарабській площі.

Колона Маршу за імпічмент 17 грудня прибула на Хрещатик.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на УНІАН.

Луценко запевняє, що Саакашвілі буде затриманийСказано 6 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Станом на 14.00 17 грудня колона розтягнулася від трибуни, встановленої біля будівлі головпоштамту, до кінця Хрещатика на Бессарабській площі. Але колона не щільна, люди йдуть менше ніж по половині ширини Хрещатика.

З динаміків на сцені лунають гасла: «Порошенка - на нари, Луценка - на нари». Люди несуть плакати з написами: «Ні! Політичному тиску на НАБУ»,«Порошенко - новий Янукович», «Порошенко знищує всі антикорупційні органи». У руках в активістів синьо-жовті та червоно-чорні прапори.

Також час від часу в колоні лунають вигуки: «Банду геть!».

Народний депутат України Віталій Купрій на сторінці в соцмережі показував кадри, коли колона рушила від пам'ятника Шевченку, то попереду неї їхали кінні поліцейські, але на Хрещатику на даний час їх не видно. У той же час, позаду колони їдуть поліцейські автомобілі з увімкненими маяками.

Відразу після маршу на Майдані Незалежності розпочався мітинг «за імпічмент», де вже виступив сам Міхеіл Саакашвілі, нардепи Юрій Дерев'янко та Юрій Левченко.

Марш охороняли близько тисячі правоохоронців. Зазначимо також, що дані про кількість учасників маршу в різних ЗМІ відрязняються - називаються цифри від 3 до 10 тис. осіб.

Нагадаємо, в ніч на 17 грудня поліція намагалася перешкодити встановленню сцени для акції Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: