Вибух на заводі в Тернополі: відкрили кримінальне провадження

Читать на русском

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху, який стався у виробничих приміщеннях на одному з підприємств Тернополя.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вибуху, який стався у виробничих приміщеннях на одному з підприємств Тернополя.

Про це 15 грудня повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області, передає «Слово і Діло».

За попередньою інформацією, в результаті вибуху обвалилося покриття цеху. Орієнтовно, був пошкоджений дах площею 800 кв. м.

«Виїздом на місце події було встановлено, що вибух стався в результаті ймовірного порушення технологічного процесу, в результаті якого під завалами опинилася людина», – розповів начальник управління ДСНС у Тернопільській області Віктор Маслей.

Для пошуку людей рятувальники залучали кінологічний підрозділ. Протягом певного часу тривала пошуково-рятувальна операція. З-під завалів рятувальники витягли чоловіка 1955 року народження, який на момент вибуху займався виготовленням залізобетонних плит. Потерпілий був живим та впри тямі. Його передали медикам.

Наразі вжито всіх заходів для запобігання обвалення конструкції. Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці). Триває слідство.

Нагадаємо, точну причину вибуху визначить спецкомісія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: