У США готові до діалогу з Північною Кореєю

Читать на русском
Сполучені Штати Америки готові почати переговори про ядерне роззброєння Північної Кореї без попередніх умов.
Рекс Тіллерсон

Сполучені Штати Америки готові почати переговори про ядерне роззброєння Північної Кореї без попередніх умов.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на AFP, про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон під час політичного форуму Атлантичної ради в Вашингтоні.

КНДР веде розробку біологічної зброї – ЗМІЩе в 2006 році розвідка Сполучених Штатів Америки попередила Конгрес, що Пхеньян веде секретну розробку біологічної зброї.

«Ми готові провести першу зустріч без попередніх умов. Давайте просто зустрінемося і поговоримо про погоду, якщо ви хочете, і поговоримо про те, чи буде це квадратний стіл або круглий стіл, якщо це вас цікавить», - сказав держсекретар.

Також відзначено, що під час свого виступу Тіллерсон заявив, що зараз економічні і дипломатичні санкції не будуть скасовані.

Він підкреслив, що Вашингтон «просто не може прийняти ядерну збройну Північну Корею» і президент Дональд Трамп «має намір забезпечити те, щоб у них не було ядерної зброї, яке досягає берегів Сполучених Штатів».

Як повідомлялося, раніше в Держдепі заявили про те, що КНДР повинна почати процес денуклеаризації для початку переговорів з США.

Раніше в МЗС Північної Кореї заявили, що президент США Дональд Трамп і його адміністрація «благають про ядерну війну».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: