Від біткойна відкололася ще одна криптовалюта

Читать на русском
У біткойн-мережі, у вівторок, 12 грудня, відбувся ще один хардфорк - Super Bitcoin (SBTC).

У біткойн-мережі у вівторок, 12 грудня, стався ще один хардфорк - Super Bitcoin (SBTC).

Про це йдеться на сторінці проекту у Twitter, пише «Слово і Діло».

Цей проект реалізували китайські розробники. Робота велася під гаслом Make Bitcoin Great Again («Зробимо біткойн знову великим». - ред.).

Як повідомляє TTRCoin, Super Bitcoin - це спроба оптимізувати блокчейн біткоїна шляхом збільшення розмірів блоків до 8 Мб, а також взаємної інтеграції технології Lightning Network, графу з нульовим об'єктним нарощенням, і смарт-контрактів.

Розробники стверджують, що вони діють від імені спільноти і реалізують ідеї, що мають у ній найбільшу популярність.

Загальний обсяг емісії Super Bitcoin становитиме 21 210 000 млн монет. До цього числа входять 210 тис. монет, які будуть отримані під час премайна.

Попит на біткойн: яка потенційна межа курсу та в чому особливості ринкуКриптовалюта в неділю відновила історичний рекорд, досягнувши позначки в 9 тисяч доларів за 1 біткойн. Про курс і специфіку валюти розповіли експерти.

«210 тис. монет, отриманих під час премайна, перейдуть під управління Super BTC Foundation і будуть використовуватися для заохочення ранніх розробників та інвестування в екосистему Super BTC», - пояснюють розробники.

Зазначається, що кілька бірж, у тому числі OKEx, HtiBTC і Yobit, уже оголосили про свою готовність підтримати нову криптовалюту.

Як повідомлялося, 10 грудня курс біткойна стрімко просів на 4 тис. доларів. Раніше він досягав історичного максимуму в більш ніж 18 тис. доларів.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року в Україні запрацює перший криптовалютний гаманець з функціями банкінгу PrivatCoins.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: