Південна Корея виділила гроші на ліквідацію Кім Чен Ина

Читать на русском
Влада Південної Кореї має намір створити спеціальний загін для ліквідації лідера КНДР Кім Чен Ина.
Кім Чен Ин

Влада Південної Кореї має намір створити спеціальний загін для ліквідації лідера КНДР Кім Чен Ина.

Як інформує «Слово і Діло», про це пише газета «Коммерсант».

США пригрозили «повністю знищити» режим КНДРПостійний представник США при ООН Ніккі Хейлі заявила про те, що Сполучені Штати Америки можуть «повністю знищити» керівництво КНДР у разі війни.

Так, керівництво Південної Кореї офіційно заклало в оборонний бюджет країни на 2018 рік видатки на вбивство Кім Чен Ина. 340 мільйонів вон (310 тисяч доларів) будуть спрямовані на тренування і оснащення загону з тисячі чоловік, метою якого буде знищення північнокорейського керівництва.

Передбачається, що загін буде тренуватися за програмою американського загону SEAL Team Six, який у 2011 році ліквідував міжнародного терориста Осаму бен Ладена. У розпорядження спецназівців надійдуть безпілотники-самогубці, розвідувальні дрони і станкові гранатомети. Існують і плани з модернізації та вдосконалення американського транспортного вертольота Ch-47 Chinook, який повинен буде непомітно проникнути на територію Північної Кореї.

Південнокорейські чиновники збираються згодом збільшити витрати на загін, витративши на нього 26 мільярдів вон (24 мільйони доларів).

Як повідомлялося, генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг повідомив, що балістичні ракети Північної Кореї здатні долетіти до Північної Америки і Європи.

Раніше в МЗС Північної Кореї заявили, що президент США Дональд Трамп і його адміністрація «благають про ядерну війну».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: