Трампу пропонували доступ до архівів WikiLeaks

Читать на русском
Американський президент Трамп, його син і помічники отримали в розпал передвиборної кампанії пропозиції отримати доступ до документів WikiLeaks.

Американський президент Трамп, його син і помічники отримали в розпал передвиборної кампанії пропозиції отримати доступ до документів WikiLeaks.

Як стверджує CNN, електронні листи зазначеним особам розіслав такий собі Майк Еріксон, пише «Слово і Діло».

У вересні 2016 року він пояснював кандидату в президенти і його оточенню, що архіви зашифровані, і був готовий надати спеціальний ключ.

Оскільки Конгрес зараз розслідує ймовірну змову між представниками Трампа і Росією, листи потрапили до законодавців, про що вони і запитали Трампа-молодшого. Син президента сказав, що такого послання не пам'ятає і що з «Еріксоном» встановити контакт не намагався.

ЦРУ звинуватило Росію у співпраці з WikiLeaksЦРУ звинуватило російську розвідку в хакерських атаках і поширенні викрадених даних через WikiLeaks.

Листи були відправлені через два місяці після зламу комп'ютерів Національного комітету Демпартії США і подальшої публікації листування демократів WikiLeaks.

Нагадаємо, 22 липня, WikiLeaks опублікував десятки тисяч електронних листів з Демократичного національного комітету - що передувало масовому викиду в жовтні електронних листів, які належать главі кампанії Клінтон Джон Подесті.

Як відомо, WikiLeaks приховав компромат на Кремль, що стосується України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: